Rutiini Oy on edennyt Finagon partneriohjelmassa kulta-partneriksi. Tämä tarkoittaa, että Rutiini on osoittanut sähköisen taloushallinnon edellekävijyyttä ja kykyä palvella asiakkaita laadukkaasti. Sertifiointikokeessa testataan laaja-alaista Procountor-osaamista ja yleistä taloushallinnon osaamista.

Lähes kaikki asiakkaamme käyttävät sähköistä taloushallintoa, joten meille on ollut erittäin tärkeää pystyä palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Rutiini Oy – Sähköinen kirjanpito Procountorilla

Procountor on Finagon tarjoama palvelu, jonka tavoitteena on vapauttaa yrityksen aikaa ydinliiketoimintaan. Kirjanpito pysyy mukanasi pilvessä ja kirjanpitäjäsi voi keskittyä palvelemaan sinua tehokkaammin. Procountorilla voit mm. hoitaa myyntilaskujen laatimisen ja lähettämisen, tarkastaa ja maksaa ostolaskut sekä seurata yrityksen talouden tilaa.

Kirjanpito, palkanlaskenta ja viranomaisraportointi hoituvat siis yhdessä helppokäyttöisessä paketissa. Procountorissa on myös valmiudet verkkolaskujen lähettämiseen ja vastaanottamiseen, sekä pankkiyhteyksien hoitamiseen.

Rutiini Oy hoitaa kirjanpitosi

Jos sinua ja yritystäsi kiinnostaa säästää aikaa, vaivaa ja luontoa, ota yhteyttä Rutiiniin ja sano hyvästit perinteiselle paperiselle kirjanpidolle.

Ota meihin kätevästi yhteyttä lähettämällä meille alla oleva yhteydenottolomake.

Yhteydenotto
Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme olla yhteydessä sinuun sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietoja, on saatavilla tietosuojaselosteelta.