Kirjanpito

Kirjanpito, ALV-laskelmat, ilmoitukset verottajalle ja tilinpäätös

Ammattitaitoinen tilitoimisto on yrittäjän yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneista. Juoksevan kirjanpidon ja kuukausittaisten viranomaisilmoitusten lisäksi tilitoimiston tulee tarjota yrityksen johtamista tukevaa tietoa taloudesta.

On huomattava, että tilitoimistojen palveluissa ja osaamisessa on merkittäviä eroja. Rutiini pyrkii toiminnallaan tuottamaan yrittäjälle tietoa taloudesta tukien yrityksen johtamista.

Laadukas yrityksen kirjanpito hoidetaan hyvällä dokumentoinnilla ja tapahtumat kirjataan riittävällä tarkkuudella. Yrittäjää opastetaan toimimaan oikein, jotta kirjanpitoa voidaan toteuttaa huolellisesti ja näin toimimalla vähennetään mahdollisesta verotarkastuksesta aiheutuvaa veroriskiä.

Yhtiön tilinpäätös ei saa tuoda mukanaan arvaamattomia yllätyksiä. Siksi seuraamme yrityksesi tuloksen kehittymistä jo kuluvan tilikauden aikana ja tuotamme sinulle oikeaa ja ajantasaista tietoa yrityksesi taloudellisesta tilanteesta.

Voimme laatia tilinpäätöksen myös pienille yhtiöille tai yrittäjille, jotka haluavat tehdä kirjanpidon itse. Voimme myös tarkastaa muualla laaditun kirjanpidon ja tilinpäätöksen oikeellisuuden.

Lakisääteisen tilinpäätöksen lisäksi saat tarvittaessa erillisen tilinpäätösanalyysin, joka on sanallinen raportti tunnuslukuineen. Analyysi antaa tietoa ja vertailupohjaa päätöksenteon tueksi.

Ota yhteyttä

Tilitoimisto Helsinki – Uudenmaankatu 19, Helsinki.
Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Meillä on resursseja ottaa uusia asiakkaita, joten pyydä rohkeasti kilpaileva tarjouksemme. Vastaamme siihen mielellämme.

Uudenmaankatu 19-21 LH 3, 00120 Helsinki

Palvelemme arkisin 9-17

Yhteydenottolomake