Rästikirjanpito

Me autamme, mikäli kirjanpitosi on jo rästissä

Teemme vuosittain normaalin kirjanpidon lisäksi rästikirjanpitoja. Rästiksi kirjanpito muuttuu silloin, kun se ei ole enää ajantasalla eli ilmoitukset lähtevät myöhässä tai niitä ole tehty laisinkaan.

Aloittavan yrittäjän kompastuskivi

Usein alottavat yritykset tulevat vuoden rästikirjanpidon kanssa aloittamaan asiakkuutta, joka myöhemmin jatkuu normaalin juoksevan kirjanpidon parissa.

Usein tilitoimistot eivät suostu ottamaan rästejä harteilleen ja meillä Rutiinillakin rästikirjanpito hinnoitellaan normaalimaksua korkeammaksi. Hinta perustuu yleensä kiireeseen ja isompaan selvitystyöhön käytettävään aikaan ja myös vaivaan.

Jos kirjanpitosi on jo rästissä

Ennen tarjouksen laatimista haluamme usein nähdä yrityksen tiliotteet kaikilta rästikuukausilta tai -vuosilta. Siten tiedämme tapahtumien määrän ja voimme hinnoitella kirjanpidon. Ennen aloittamista yrittäjän tulee koostaa kaikki yritykseen liittyvät materiaalit kasaan, jotta työmme ei keskeydy uupuviin kuitteihin tai tositteisiin.

Jos kirjanpito on osittain puutteellinen, voi siitä seurata jäännösveroja omistajalle. Rästitapauksissa ota pikaisesti yhteyttä meihin, jotta kirjanpito saadaan taas ajantasalle.

Ota yhteyttä

Tilitoimisto Helsinki – Uudenmaankatu 19, Helsinki.
Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Meillä on resursseja ottaa uusia asiakkaita, joten pyydä rohkeasti kilpaileva tarjouksemme. Vastaamme siihen mielellämme.

Uudenmaankatu 19-21 LH 3, 00120 Helsinki

Palvelemme arkisin 9-17

Yhteydenottolomake