Sähköinen taloushallinto

Procountor on Finagon tarjoama palvelu, jonka tavoitteena on vapauttaa yrityksen aikaa ydinliiketoimintaan. Kirjanpito pysyy mukanasi pilvessä ja kirjanpitäjäsi voi keskittyä palvelemaan sinua tehokkaammin. Procountorilla voit mm. hoitaa myyntilaskujen laatimisen ja lähettämisen, tarkastaa ja maksaa ostolaskut sekä seurata yrityksen talouden tilaa.

Kirjanpito, palkanlaskenta ja viranomaisraportointi hoituu siis yhdessä helppokäyttöisessä paketissa. Procountorissa on myös valmiudet verkkolaskujen lähettämiseen ja vastaanottamiseen, sekä pankkiyhteyksien hoitamiseen.

Procountorilla säästät aikaa, vaivaa ja luontoa. Sano hyvästit perinteiselle paperiselle kirjanpidolle. Rutiini on Procountor-partneriyritys.

Käytä missä vain

Procountoria voit käyttää tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Ohjelmasta lähetät myyntilaskut asiakkaille, vastaanotat ostolaskut ja voit myös maksaa ne suoraan ohjelman kautta käymättä verkkopankissa. Tiliotteet tulevat ohjelmaan päivän viiveellä ja näet lähes reaaliaikaisen tilin/tilien saldon jo etusivulla.

Yli 100.000 käyttäjäyritystä

Procountor-ohjelmisto haalii asiakkaita pohjoismaista ennätysvauhdilla. Yli 100 000:n yrityksen kirjanpito hoidetaan Procountorilla.

Katso lisää: www.finago.com

Lisätietoa

Kysy lisää palveluistamme ja tavastamme toimia. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.