Palkanlaskenta

Hoidamme halutessasi yrityksesi palkkahallinnon kokonaisuudessaan. Siis työsopimuksista lähtien aina työtodistuksiin asti – koko paketin.

Palkkahallinnon ulkoistaminen kannattaa, koska palkanlaskenta tulee suorittaa aina ajallaan, oikean suuruisena sekä kaikkien lakien ja määräysten mukaisesti. Jotta palkkojen hallinta sujuu jouhevasti, vaatii se tekijöiltä suurta ammattitaitoa, aikaa ja omistautumista työlleen. Meillä Rutiinilla palkanlaskijat hoitavat tuhansia palkkoja joka kuukausi.

Palkanlaskenta on helppo ulkoistaa joko erikseen tai osana taloushallinnan palvelua. Palkkahallinnon ja palkanlaskennan toimivuus on erityisen tärkeää, jotta yrityksen työntekijät saavat palkkiot ja maksusuoritukset oikean suuruisena sekä ajallaan.

Työehtosopimukset

Tulkitsemme puolestasi eri toimialojen työehtosopimukset ja otamme ne osaksi palkanlaskentaa. Autamme yrittäjää myös pysymään mukana työehtosopimusten muutoksissa.

Erilaiset palkkalajit

Palkanlaskijamme kokemus kattaa kaikki erilaiset palkkalajit kuukausipalkoista palkkioihin ja provisioihin. Voimme auttaa myös sopivan palkkatason määrittelyssä.

Matkalaskut

Halutessasi kokoamme myös henkilökunnan matkalaskut ja tarkistamme niiden paikkansapitävyyden.

Lisätietoa

Kysy lisää palveluistamme ja tavastamme toimia. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.