Ammattitaitoinen tilitoimisto on yrittäjän yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneista. Juoksevan kirjanpidon ja kuukausittaisten viranomaisilmoitusten lisäksi tilitoimiston tulee tarjota yrityksen johtamista tukevaa tietoa taloudesta.

Tilitoimisto osana yrityksen tiimiä.

On huomattava, että tilitoimistojen palveluissa ja osaamisessa on merkittäviä eroja. Rutiini pyrkii toiminnallaan tuottamaan yrittäjälle tietoa taloudesta tukien yrityksen johtamista.

Laadukas yrityksen kirjanpito hoidetaan hyvällä dokumentoinnilla ja tapahtumat kirjataan riittävällä tarkkuudella. Yrittäjää opastetaan toimimaan oikein, jotta kirjanpitoa voidaan toteuttaa huolellisesti ja näin toimimalla vähennetään mahdollisesta verotarkastuksesta aiheutuvaa veroriskiä.

Selkeä hinnoittelu

Mielestämme yksinkertainen hinnoittelu on järkevää ja simppeliä. Merkitsemme kaikki työtehtävät projektitietokantaan, josta asiakas saa otteen jokaiseen laskuun. Veloitusperustamme on joko tuntihinta, vientiveloitus tai kuukausipaketti. Hinnoittelemme palvelumme asiakaskohtaisesti, joten pyydä yksityiskohtainen tarjouksemme.

Lisätietoa

Kysy lisää palveluistamme ja tavastamme toimia. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.