Asiantuntijapalvelut

Kirjanpitäjiemme osaaminen kattaa muutakin kuin pelkkää asiakkaan kirjanpitoa. Hallitsemme myös erikoisaloja hyvin laajasti. Annamme sinulle monipuolista apua ja tukea yrityksen eri vaiheissa.

Henkilöstö, osakkaat, omistus

Kauttamme saat juuri sellaisen osakassopimuksen, joka sopii sinun ja yrityksesi kaikkiin tilanteisiin. Osakassopimus kannattaa laatia jo yritystä perustettaessa, jotta väärinkäsityksiltä vältytään. Lisäksi osakassopimus tuo selkeän työnjaon ja on turvallista toimia yrityksessä, kun taustalla olevat sopimukset ovat kunnossa jo alussa.

Hoidamme asiakkaiden kanssa myös henkilöstöön liittyviä ongelmatilanteita, yhteistoimintaneuvotteluja, lomautuksia ja rekrytoinnin suunnittelua. Muutostilanteet yleensä kaipaavat ulkopuolisen, mutta yrityksestä tietävän henkilön konsultaatiota.

Yritysjärjestelyt

Yrityksen myyntiin tai rahoitusjärjestelyihin saatetaan joskus kaivata ulkopuolista apua. Laadimme puolestasi kauppakirjoja, yhtiökokousten ja hallitusten pöytäkirjoja, due dillinge-selvityksiä ja mm. fuusioita.

Lue lisää yritysjärjestelyistä.

GDPR Tietosuoja-asetus pakolliseksi 25.5.2018 lukien

Autamme asiakkaitamme myös pakollisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) kanssa ja voimme laatia jo olemassa oleville yhtiöille rekisteriselosteet, poikkeamakaaviot, ilmoitukset jne. Pyydä vain rohkeasti meiltä apua.

Lisätietoa

Kysy lisää palveluistamme ja tavastamme toimia. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.