Palvelut

Laaja toimialaosaaminen, motivoitunut henkilökunta, nykyaikaiset sähköiset järjestelmät ja aito kiinnostus asiakkaan liiketoimintaa kohtaan näkyvät myös asiakkaille positiivisena palvelun laatuna.

Palvelumme kattaa kaikki yrityksen perinteisestä juoksevasta kirjanpidosta erilaisiin asiantuntijapalveluihin. Olemme lisäksi hyvä kumppani yritysjärjestelyissä ja autamme myös yrityksen perustamisessa.

Hoidamme myös rästikirjanpitoja silloin, kun kirjanpito ei ole enää ajantasalla.

Tutustu palveluihimme

Kirjanpito

Kirjanpito, ALV-laskelmat, ilmoitukset verottajalle ja tilinpäätös.

Yrityksen perustaminen

Autamme yrityksen perustamisessa! Tule maksuttomaan kartoitukseen

Palkkahallinnon palvelut

Palkanlaskenta, työehtosopimukset, eri palkkalajit, matkalaskut 

Procountor – konsultointi

Autamme Procountor -ohjelmiston käytössä.

Rästikirjanpito

Teemme myös vuosittain myös rästikirjanpitoa.

Veroneuvonta

Yksittäisestä konsultoinnista koko veroilmoituksen hoitamiseen.

Kirjanpito, ALV-laskelmat, ilmoitukset verottajalle ja tilinpäätös

Ammattitaitoinen tilitoimisto on yrittäjän yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneista. Juoksevan kirjanpidon ja kuukausittaisten viranomaisilmoitusten lisäksi tilitoimiston tulee tarjota yrityksen johtamista tukevaa tietoa taloudesta.

On huomattava, että tilitoimistojen palveluissa ja osaamisessa on merkittäviä eroja. Rutiini pyrkii toiminnallaan tuottamaan yrittäjälle tietoa taloudesta tukien yrityksen johtamista.

Laadukas yrityksen kirjanpito hoidetaan hyvällä dokumentoinnilla ja tapahtumat kirjataan riittävällä tarkkuudella. Yrittäjää opastetaan toimimaan oikein, jotta kirjanpitoa voidaan toteuttaa huolellisesti ja näin toimimalla vähennetään mahdollisesta verotarkastuksesta aiheutuvaa veroriskiä.

Yhtiön tilinpäätös ei saa tuoda mukanaan arvaamattomia yllätyksiä. Siksi seuraamme yrityksesi tuloksen kehittymistä jo kuluvan tilikauden aikana ja tuotamme sinulle oikeaa ja ajantasaista tietoa yrityksesi taloudellisesta tilanteesta.

Voimme laatia tilinpäätöksen myös pienille yhtiöille tai yrittäjille, jotka haluavat tehdä kirjanpidon itse. Voimme myös tarkastaa muualla laaditun kirjanpidon ja tilinpäätöksen oikeellisuuden.

Lakisääteisen tilinpäätöksen lisäksi saat tarvittaessa erillisen tilinpäätösanalyysin, joka on sanallinen raportti tunnuslukuineen. Analyysi antaa tietoa ja vertailupohjaa päätöksenteon tueksi.

Palkkahallinnon palvelut

Palkanlaskenta

Hoidamme halutessasi yrityksesi palkkahallinnon kokonaisuudessaan. Siis työsopimuksista lähtien aina työtodistuksiin asti – koko paketin.

Palkkahallinnon ulkoistaminen kannattaa, koska palkanlaskenta tulee suorittaa aina ajallaan, oikean suuruisena sekä kaikkien lakien ja määräysten mukaisesti. Jotta palkkojen hallinta sujuu jouhevasti, vaatii se tekijöiltä suurta ammattitaitoa, aikaa ja omistautumista työlleen. Meillä Rutiinilla palkanlaskijat hoitavat tuhansia palkkoja joka kuukausi.

Palkanlaskenta on helppo ulkoistaa joko erikseen tai osana taloushallinnan palvelua. Palkkahallinnon ja palkanlaskennan toimivuus on erityisen tärkeää, jotta yrityksen työntekijät saavat palkkiot ja maksusuoritukset oikean suuruisena sekä ajallaan.

Työehtosopimukset

Tulkitsemme puolestasi eri toimialojen työehtosopimukset ja otamme ne osaksi palkanlaskentaa. Autamme yrittäjää myös pysymään mukana työehtosopimusten muutoksissa.

Erilaiset palkkalajit

Palkanlaskijamme kokemus kattaa kaikki erilaiset palkkalajit kuukausipalkoista palkkioihin ja provisioihin. Voimme auttaa myös sopivan palkkatason määrittelyssä.

Matkalaskut

Halutessasi kokoamme myös henkilökunnan matkalaskut ja tarkistamme niiden paikkansapitävyyden.

Rästikirjanpito

Teemme vuosittain normaalin kirjanpidon lisäksi rästikirjanpitoja. Rästiksi kirjanpito muuttuu silloin, kun se ei ole enää ajantasalla eli ilmoitukset lähtevät myöhässä tai niitä ole tehty laisinkaan.

Aloittavan yrittäjän kompastuskivi

Usein alottavat yritykset tulevat vuoden rästikirjanpidon kanssa aloittamaan asiakkuutta, joka myöhemmin jatkuu normaalin juoksevan kirjanpidon parissa.

Usein tilitoimistot eivät suostu ottamaan rästejä harteilleen ja meillä Rutiinillakin rästikirjanpito hinnoitellaan normaalimaksua korkeammaksi. Hinta perustuu yleensä kiireeseen ja isompaan selvitystyöhön käytettävään aikaan ja myös vaivaan.

Jos kirjanpitosi on jo rästissä

Ennen tarjouksen laatimista haluamme usein nähdä yrityksen tiliotteet kaikilta rästikuukausilta tai -vuosilta. Siten tiedämme tapahtumien määrän ja voimme hinnoitella kirjanpidon. Ennen aloittamista yrittäjän tulee koostaa kaikki yritykseen liittyvät materiaalit kasaan, jotta työmme ei keskeydy uupuviin kuitteihin tai tositteisiin.

Jos kirjanpito on osittain puutteellinen, voi siitä seurata jäännösveroja omistajalle. Rästitapauksissa ota pikaisesti yhteyttä meihin, jotta kirjanpito saadaan taas ajantasalle.

Yrityksen perustaminen

Aloittavana yrittäjä valitse meidät kumppaniksi jo heti alussa. Avustuksellamme saat hyvän käsityksen tarkoitukseen sopivasta yhtiömuodosta. Sparraamme liikeideassa ja liiketoimintasuunnitelmassa. Täytämme yhdessä yhtiön perustamispaperit ja sopimukset, mietimme vakuutukset ja mahdollisen rahoitustarpeen. Kartoitamme myös tarvittavat taloushallintopalvelut.

Tule maksuttomaan kartoitukseen

Ennen yrityksen perustamista tarjoamme sinulle aloituspalaverin, jossa arvioidaan mahdollisuuksiasi yrittäjänä ja arvioimme toimialan kilpailutilannetta, rahoitusmahdollisuuksia ja sitä, millä tavalla yrityksesi voisi erottua muista alan yrityksistä.

Veroneuvonta

Huolellisesti tehty verosuunnittelu säästää ikäviltä yllätyksiltä. Tarjoamme apua verosuunnitteluun yksittäisestä konsultaatiosta aina koko koko verotuksen hoitamiseen veroilmoituksineen. Yritysverotuksen lisäksi autamme myös yksityisveroasioissa.

Mitä on verosuunnittelu

Yksinkertaisimmillaan verosuunnittelu on edullisemman verotuksen vaihtoehdon etsintää. Verotuksen suunnitteluaika tulisi olla mielellään pidempi kuin yksi verovuosi. Verosuunnittelussa pohditaan ja punnitaan mm. yhtiömuotoihin ja voitonjakoon liittyviä kysymyksiä.

Procountor -ohjelmiston käytön konsultointi

Sähköinen taloushallinto

Procountor on Finagon tarjoama palvelu, jonka tavoitteena on vapauttaa yrityksen aikaa ydinliiketoimintaan. Kirjanpito pysyy mukanasi pilvessä ja kirjanpitäjäsi voi keskittyä palvelemaan sinua tehokkaammin. Procountorilla voit mm. hoitaa myyntilaskujen laatimisen ja lähettämisen, tarkastaa ja maksaa ostolaskut sekä seurata yrityksen talouden tilaa.

Kirjanpito, palkanlaskenta ja viranomaisraportointi hoituu siis yhdessä helppokäyttöisessä paketissa. Procountorissa on myös valmiudet verkkolaskujen lähettämiseen ja vastaanottamiseen, sekä pankkiyhteyksien hoitamiseen.

Procountorilla säästät aikaa, vaivaa ja luontoa. Sano hyvästit perinteiselle paperiselle kirjanpidolle. Rutiini on Procountor-partneriyritys.

Käytä missä vain

Procountoria voit käyttää tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Ohjelmasta lähetät myyntilaskut asiakkaille, vastaanotat ostolaskut ja voit myös maksaa ne suoraan ohjelman kautta käymättä verkkopankissa. Tiliotteet tulevat ohjelmaan päivän viiveellä ja näet lähes reaaliaikaisen tilin/tilien saldon jo etusivulla.

Yli 100.000 käyttäjäyritystä

Procountor-ohjelmisto haalii asiakkaita pohjoismaista ennätysvauhdilla. Yli 100 000:n yrityksen kirjanpito hoidetaan Procountorilla.

Katso lisää: www.finago.com

Lisätietoa

Kysy lisää palveluistamme ja tavastamme toimia. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ota yhteyttä

Tilitoimisto Katajanokalla – Kruunuvuorenkatu 3, Helsinki.
Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Meillä on resursseja ottaa uusia asiakkaita, joten pyydä rohkeasti kilpaileva tarjouksemme. Vastaamme siihen mielellämme.

Kruunuvuorenkatu 3 A2 00160, Helsinki

Palvelemma arkisin 8-17

Yhteydenottolomake